σχεδίαση ιστοσελίδων

Η πολύχρονη εμπειρία μας στην σχεδίαση ιστοσελίδων και κατασκευη ιστοσελιδων μας καθιστά τον κατάλληλο συνεργάτη σας όσον αφορά την προώθηση της εταιρείας σας στο διαδίκτυο. Διαθέτουμε μια ομάδα εξειδικευμένων web designers - developers, με πολυετή εμπειρία σε τεχνολογίες WEB. Είμαστε σε θέση να αναλάβουμε την κατασκευή δυναμικών ιστοσελίδων responsive, ανεξαρτήτως μεγέθους και απαιτήσεων.

Εκτενέστερα, η ομάδα στον τομέα της σχεδίασης, διαθέτει έμπειρους προγραμματιστές - συνεργάτες σε τεχνολογίες .NET (ASP.NET, C#, VB.NET, AJAX.NET). Παράλληλα, αναλαμβάνουμε να σχεδιάσουμε την δικιά σας ιστοσελίδα χρησιμοποιώντας έτοιμες πλατφόρμες ανοικτού κώδικα όπως Wordpress, Joomla κ.α. σε τεχνολογίες PHP - MySQL παρέχοντας σας ακόμη μεγαλύτερη οικονομική διευκόλυνση.

Κατασκευη custom σελίδων

Η κατασκευή custom ιστοσελίδων (web portals, web applications, communities) αποτελεί για εμάς υπόθεση ρουτίνας! Έχοντας κατασκευάσει μια πληθώρα από μεγάλα και ιδιαίτερα περίπλοκα projects, αναλαμβάνουμε να κατασκευάσουμε για εσάς από μηδενικές βάσεις, οποιαδήποτε web εφαρμογή χρειαστείτε! Συνήθως οι πελάτες μας αναρωτιούνται πώς είναι δυνατόν για την κατασκευή ενός project από την αρχή και χωρίς τη χρήση open source να διατηρούμε χαμηλές τις τιμές. Η απάντηση μας είναι ότι διαθέτουμε πλέον μια τεράστια βιβλιοθήκη από ρουτίνες που χρησιμοποιούμε σε όλα μας τα projects και μας βοηθάνε να μειώνουμε το χρόνο και το κόστος κατασκευής μιας τέτοιας ιστοσελίδας.

Για οικονομική σχεδίαση ιστοσελίδας απευθυνθείτε σε εμάς! Ζητήστε μας προσφορά για την δική σας ιστοσελίδα!