κατασκευή eShop

Κάποτε το κόστος για την κατασκευή responsive eshop ίσως να ήταν ιδιαίτερα υψηλό. Πλέον μπορείτε να έχετε ένα πλήρες responsive eshop με σύνδεση με τράπεζα για πληρωμές με πιστωτική, με κόστος πολύ λιγότερο από τη σχεδίαση μιας απλής ιστοσελίδας! Και πλέον με τις τεχνολογίες της HTML5 με CSS3 το e-shop σας θα είναι συμβατό με όλα τα smart phones, κινητά, tablets, laptops, notebooks και pcs!

Κατασκευή PrestaShop

Η εταιρεία μας εξειδικεύεται στην κατασκευή e-shop PrestaShop. Το Prestashop είναι μια πλατφόρμα eShop ανοικτού κώδικα (open source e-shop) από τις πιο γνωστές παγκοσμίως, με μια τεράστια κοινότητα να το υποστηρίζει και να το  αναβαθμίζει. Υπάρχουν χιλιάδες έτοιμα PrestaShop modules και PrestaShop themes για να καλύψουν ακόμη και τις πιο ειδικές περιπτώσεις. Ακόμη και να μην βρεθεί όμως το Module για να καλύψει τις ειδικές σας ανάγκες, αναλαμβάνουμε την κατασκευή PrestaShop module για εσάς.

Γιατί να επιλέξετε εμάς για την κατασκευή e-shop;

Γιατί αναλαμβάνουμε την κατασκευή και σχεδιαση responsive eShop περισσότερα από 10 χρόνια! Έχουμε όλη την απαραίτητη τεχνογνωσία και εμπειρία της αγοράς του ιντερνετ ώστε να μπορούμε να σας βοηθήσουμε και να σας καθοδηγήσουμε σε κάθε σας βήμα.

Επικοινωνήστε μαζί μας για προσφορά κατασκευής PrestaShop ή για να σας ενημερώσουμε για όλα τα οφέλη που μπορεί να αποκομίσει η εταιρεία σας από την κατασκευή ενός e-shop συμβατό με κινητά - tablets.

ΜΗΝ αφήσετε τον ανταγωνιστή σας να το φτιάξει ΠΡΙΝ από εσάς!
Εμπιστευτείτε τον κοντινότερο συνεργάτη σας για κατασκευή eshop.

Ζητήστε μας σήμερα προσφορά για ένα responsive eShop για κινητό και θα διαπιστώσετε ότι είναι πολύ πιο οικονομικό από ότι φανταζόσασταν!